|
|
Členem od: 5/30/2010
|
Hezké pondělí všem, takže nestalo se mě nic :-)))), hlad nikde, Alli jsem si vzala třikrát, přesně podle návodu a dodržela jídelníček. K tomu cca 2,5l vody a zeleného čaje, dvě kafča, půl hodiny rotoped, hodina procházka. Takže dnes: sn:- opět Emco kaše jablko se skořicí sv:jablko, kafíčko o: krůtí prsa ( 120g) dušená se zeleninou ( bílá ředkev, paprika, kedlubna, ředkvičky) sv: ovofit + mandarinka v: 2ks knackenrot, cottage ( třetina),rajče, paprika
Doufám, že tady nebudu psát sama a někdo se přidá.
|
|
Členem od: 5/31/2010
|
Ahoj všem co jste se rozhodli něco udělat s váhou! Já beru alli od pondělka. Zatim jsem se nevážila a na váhu skočim až tak za týden ať je vidět nějaký výsledek. Chtěla jsem poprosit o radu. V příbalovém letáku píšou že alli neúčinkuje pokud v jídle není alespoň nějaký tuk. Já jim hodně ovoce a zeleniny a k předepsanému maximu tuků se ani nepřiblížim. Znamená to že musim jíst ,,nezdravě" aby alli účinkovalo? Zatim jsem ještě neměla vedlejší účinky. Ne že bych o ně stála, ale zas bych věděla, že to funguje. Jim 5x denně a třeba včera jsem měla S:2xknackenbrod s rajčetem, Sv:pomeranč, Oběd:těstoviny se zeleninou, Sv:kedlub, V:zeleninová polévka. Muže mi někdo, kdo už drží s alli dietu déle, poradit jestli je to takhle správně a nebo co mám tedy jíst? Na ty recepty jsem na stránkách koukala. Moc děkuji za radu. A všem držim palce :-)
|
|
Členem od: 5/17/2010
|
Ahojky všem alinkám.V pondělí to bude 14dní co beru alli.Mám dole necelá dvě kila,a asi i něco na centimetry protože kalhoty jsou mi volnější.Dietu vyloženě nedržím žádnou jen se snažím trochu mírnit.No dneska se mi to nepovedlo oběd byl tučný a neodolala jsem a ted´mám za to trest.Nemám průjem,ale jde ze mě oranžový olej což je hnus.A jaká byla moje muka když navečer manžel se synem na zahradě grilovali.Nevzala jsem si ani kousek a to jsem masožravá.jo jo za žravost se zkrátka trpí.Jedinej průšvih je že mám ted´čerstvě po operaci kolene, takže jakýkoliv pohyb je omezen a cvičení vůbec nepřichází v úvahu.
|
|
Členem od: 5/7/2010
|
Hoisa napsal:Ahoj všem co jste se rozhodli něco udělat s váhou! Já beru alli od pondělka. Zatim jsem se nevážila a na váhu skočim až tak za týden ať je vidět nějaký výsledek. Chtěla jsem poprosit o radu. V příbalovém letáku píšou že alli neúčinkuje pokud v jídle není alespoň nějaký tuk. Já jim hodně ovoce a zeleniny a k předepsanému maximu tuků se ani nepřiblížim. Znamená to že musim jíst ,,nezdravě" aby alli účinkovalo? Zatim jsem ještě neměla vedlejší účinky. Ne že bych o ně stála, ale zas bych věděla, že to funguje. Jim 5x denně a třeba včera jsem měla S:2xknackenbrod s rajčetem, Sv:pomeranč, Oběd:těstoviny se zeleninou, Sv:kedlub, V:zeleninová polévka. Muže mi někdo, kdo už drží s alli dietu déle, poradit jestli je to takhle správně a nebo co mám tedy jíst? Na ty recepty jsem na stránkách koukala. Moc děkuji za radu. A všem držim palce :-) Ahojky, mno to co si napisala naozaj neobsahuje ziadny tuk. Takze pri takychto jedlach alli ani neber....Ale akonahle dostanes chut na maso alebo syr , atd. vtedy si ho daj urcite. Ono taku stravu aku si opisala dlho asi nevydrzis jest, treba aj nejaku zmenu...takze k tomu masku a syrom a nejakej tej smotane sa urcite dopracujes:)
|
|
Členem od: 5/7/2010
|
Hoisa. A urcite to neznamena, ze mas jest nezdravo!!! Ono ked jes len same sacharidy a ziadne bielkoviny, to tiez zas nieje uplne najlepsie.
|
|
|
To Bublinka 118: Moc děkuji za radu a odpověď. :-)Jsem ráda, že to vim. Jinak alli beru dnes již týden a mám 1kg dole. Sice to není moc, ale aspoň něco. Teď už jen vydržet a počkat až to bude na mě vidět :-) Tak Vám všem přeji pevnou vůli :-)
|
|
Členem od: 5/21/2010
|
Ahoj všem, alli beru 14 dní a úbytek je 6 kilo, což mi dodává ještě větší odhodlání opravdu vytrvat ve změně jídelníčku a hlavně v pohybu, do kterého jsem se hodně těžko nutila, ale takto s alli, jde váha u mě opravdu znatelně rychleji dolu, než když jsem jen omezovala tuky a cukry, tak jsem zvědavá, jak to půjde dál. Všem držím palečky, aby měli silnou vůli a dodržovali jak správný jídelníček, tak i pohyb, který je tu opravdu nezbytný-tedy alespoň pro ty, kteří chtějí zhubnout více kil a né "jen" třeba 6 kil :-)
|
|
Členem od: 5/22/2010
|
teda Veru velka gratulace..ja beru alli par dni a nejak nic moc..nejdriv jsem bojovala s tukem coz uz jde ale ted ztracim viru ..ten brich co na me kouka je to tiz desnej a hlavne mi prijde ze se porad zvetsuje:-( no dam tomu jeste par dni a uvidim...
|
|
Členem od: 5/21/2010
|
Jani moc děkuji, já jsem také moc ráda, že mi to jde tak pěkně, no ale abych to nezakřikla :-) . Chce to opravdu pevnou vůli, já jsem se už na sebe také nemohla v zrcadle koukat a tak jsem si řekla, že alli zkusím, předtím jsem nejedla zrovna zdravě, mám ráda hodně sladké a i uzeniny a tak, to jsem si vše předtím dopřávala normálně, ale právě, když jsem se rozhodla, že si koupím alli a vyzkouším to, tak jsem i změnila jídelníček, a začala jezdit na rotopedu každý den a celkově se té dietě, nebo lépe řečeno novým životním návykům plně věnovat, on se člověk opravdu musí té dietě věnovat, ono nic není zadarmo, je jasné, že když bych jedla alli a neměla pohyb a jedla třeba sladké místo tučného, tak také neshodím žádné kilčo. Tak já jsem to vzala hnedle pořádně a opravdu to vše dodržuji, a ani jednou jsem nezaznamenala žádné vedlejší účinky. Musíš tomu pomoci, dodržovat denní limity tuků a kalorií a podle svých možností začni cvičit, tím se opravdu znásobí ůbytek váhy a člověk má velikánskou motivaci vytrvat. Tak moc moc držím palečky.
|
|
|
Ahojky, tak se musim pochlubyt. Po 14dnech mám dole 5kg. Myslim, že to je opravdu úspěch a dodává mi to odhodlání pokračovat. Tak se všichni držte a vytrvejte, ten pocit stojí za to!!!
|
|
Členem od: 5/22/2010
|
Gratulace a jen tak dal..ja chci taky ale nejak neni sila si varit:-(
|
|